Over ons

Autorijschool Pro is een rijschool gevestigd in Rotterdam. Dit betekend dat wij rij opleidingen verzorgen in Rotterdam en omstreken. Bij autorijschool Pro doe je zowel de rijlessen als het praktijkexamen altijd in dezelfde auto. Hierdoor is het je druk maken over het opnieuw met de auto leren omgaan totaal overbodig. De auto’s waarmee we rijden zijn altijd goed onderhouden en gekeurd, zodat je ook tijdens je rijlessen met een veilig en vertrouwd gevoel de weg op kan.

girls_PNG6462

Kan je niet wachten tot je mag beginnen met rijlessen? Bij autorijschool Pro kun je al rijles nemen vanaf 16,5 jaar. Zo heb je je rijbewijs extra snel op zak!

Wij bieden tevens een haal en breng service. Dit betekent dat je thuis wordt opgehaald en gebracht als je rijles hebt. Je hoeft dus niet door de regen naar de rijschool toe te fietsen als je rijles hebt!

Door de jaren heen zijn er al heel wat mensen geslaagd bij autorijschool Pro en zodoende hebben wij een slagingspercentage opgebouwd boven het kringgemiddelde. Mocht het eerste praktijkexamen toch onvoldoende worden afgesloten, dan bieden wij de rijbewijsgarantie. Weten wat dat precies inhoud? Kijk dan op de rijbewijsgarantie.

Call Now Button
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen?